Megnézte, lefotózta, majd otthagyta meghalni a segítséget kérő, gödörbe esett férfit egy fiatal a XXII. kerületben

2021. április 23. – 08:21

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Térfigyelő kamera felvételével keres a rendőrség egy fiatal férfit, aki még tavaly novemberben segítségnyújtás nélkül otthagyott egy gödörbe esett férfit a XXII. kerületben. A Police.hu híre szerint a férfi ismeretlen körülmények között zuhant bele fejjel előre egy út menti gödörbe 2020. november 6-án az esti órákban.

Percekkel később egy fiatal férfi sétált arra, aki bár észrevette a gödörben lévő embert, ahelyett, hogy segített volna neki, lefotózta, és tovább sétált. A segítségre szoruló férfit másnap reggel holtan találták meg a gödörben.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek, akik felismerik a fiatal, vékony, magas férfit, aki világos nadrágot és világos felsőt, valamint hosszú, sötét kabátot viselt, továbbá bármilyen információval rendelkeznek az esetről. Bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111-es zöld számon, illetve a 112-es segélyhívón vagy személyesen is tehetnek.

Az ügyben a Budapesti Rendőr-főkapitányság segítségnyújtás elmulasztása miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!