Addig tisztogatta a gázpisztolyát, hogy véletlenül elsütötte, így bukott le a többszörösen körözött 22 éves férfi

2021. április 20. – 09:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Azzal hívták ki a rendőrséget egy II. kerületi lakáshoz 2021. április 17-én délelőtt, hogy lövést hallottak onnan, ám mint utóbb kiderült, az csak egy engedéllyel tartott gáz- és riasztófegyverből érkezett, ami tisztítás közben, véletlenül sült el – írja a Police.hu.

A helyszínre érve a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói azt látták, hogy valaki az erkélyen keresztül menekülni próbál, majd aztán az első emelet magasságából leesett. A férfi az igazoltatás során hamis adatokat diktált be, de röviddel ezután megállapították valós személyazonosságát, így az is kiderült, hogy a 22 éves S. László miért menekült, és akarta félrevezetni a rendőröket: a Pesti Központi Kerületi Bíróság kábítószer birtoklása, kifosztás és garázdaság miatt adott ki ellene elfogatóparancsokat.

A gázpisztoly véletlen elsütése miatt nem indult eljárás a férfi ellen, mivel azt engedéllyel tartotta, és senki sem sérült meg. Menekülés közben viszont megsérült S. László, így csak azután vették őrizetbe, hogy sérüléseit ellátták.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!