Legalább egy tucatnyian látták, hogy egy fiatal nő és egy idős férfi dulakodik a Corvin-negyednél, de mindenki elsétált

2021. április 16. – 13:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett az a 77 éves férfi, akit csütörtökön délután kirabolt egy 33 éves nő Budapesten, a IX. kerületben. D. Katalin még április 13-án, egy bankfiókban elegyedett szóba az idős férfival, aki felajánlotta neki, hogy megveszi tőle régi forgalomból kivont bankjegyeit – írja a Police.hu.

A közeli villamosmegállóban, a Corvin-negyedben D. Katalin meg is kapta az 1000 forintot, de közben látta, hogy az idős férfinál több pénz van, így kivett a zsebéből 10 000 forintot és egy bankkártyát.

A férfi kiabálni kezdett, és megpróbálta visszatartani az elkövetőt, aki ellökte őt. Az esés következtében a 77 éves férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Az esetet kamera is rögzítette, ezen jól látható, hogy legalább tíz gyalogos sétált el mellettük, és számos autós is szemtanúja volt a történteknek. Az nem látszik, hogy bárki hozzájuk szólt vagy beavatkozott volna.

A rendőrök a bejelentés után megkezdték a nő felkutatását. A lefoglalt kamerafelvételek alapján aztán az egyik VIII. kerületi megbízott felismerte D. Katalint, akit a lakásán másnap elfogtak. A nőt rablás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, és indítványozták letartóztatását. A 24.hu a rendőrségtől úgy tudja: a rablással gyanúsított nő nem ismerte be a bűnösségét.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!