Áttörte a tulaj kapuját az ellopott kisteherautóval, majd egy házfalnak rohant vele a mohácsi tolvaj

2021. április 15. – 14:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Hiába menekült el rögtön azután, hogy nekihajtott egy ház falának Mohácson, a Dankó Pista utcában, a rendőrök hamar azonosították és elfogták azt a 32 éves férfit, aki nemcsak ütközött, hanem ráadásul lopta is az autót, amivel nekiment a háznak.

A Police.hu azt írja, hogy a „megalapozott gyanú szerint a férfi aznap 18 óra és 18 óra 30 perc között Mohácson, a Munkás utcában az egyik ház udvaráról eltulajdonított egy tehergépkocsit, amelyben a tulajdonos benne hagyta az indítókulcsot.”

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

Az udvarról a 32 éves férfi úgy tudott elhajtani, hogy kitörte vele az ingatlan kapuját, majd ezután hajtott neki a Dankó Pista utcai ház falának. Ellene lopás és rongálás miatt nyomoznak a mohácsi rendőrök.

18:30

Nem ez az egyetlen autó, ami egy ház falának ütközve állt meg szerdán: a Hajdú-Bihar megyei Kőrösszakálon is hasonló időben, szerdán este 18 óra 30 körül történt egy hasonló eset. Ott a saját autójával közlekedett egy férfi ekkortájt a Kossuth utcában, amikor eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az úttestről és nekiütközött egy ház falának. A sofőr könnyebben sérült, a körülményeket vizsgálják – írja a Police.hu.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!