Vádat emeltek a férfi ellen, aki megkérte a barátnője kezét, majd az ünneplés során eltörte az orrát

2021. április 9. – 08:11

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyos testi sértés miatt emelt vádat a Nagyatádi Járási Ügyészség egy 32 éves férfival szemben, miután az 2020 októberében bántalmazta menyasszonyát, amikor rokonaikkal az eljegyzést ünnepelték.

A Somogy Megyei Főügyészség közleménye szerint a férfi és a nő is sok alkoholt fogyasztott az ünneplés során. Összeszólalkoztak,

„majd a vita hevében az újdonsült vőlegény több alkalommal ököllel arcon ütötte menyasszonyát, akit – miután a földre került – többször meg is rúgott”.

A nő a bántalmazás miatt nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett, eltört az orra is. Ezután visszaköltözött a családjához, később azonban megbocsátott a férfinak.

Az ügyészség a férfival szemben próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt.

Van segítség! Ingyenes és a nap 24 órájában hívható az Országos Kríziskezelő és Információs Telefonszolgálat a 06-80-20-55-20-as telefonszámon, ahol segítenek a kapcsolati erőszak, a gyermekbántalmazás, a prostitúció és az emberkereskedelem áldozatainak. A NANE Egyesület is működtet segélyvonalat bántalmazott nőknek és gyerekeknek, valamint a nekik segíteni vágyóknak. Ez a 06-80-505-101-os számon hívható anonim módon, ingyenesen, hétfő, kedd, csütörtök és péntek este 18 és 22 óra között, valamint szerdán 12 és 14 óra között. Az Ökumenikus Segélyszervezet online kínál anonim tanácsadást, a részletekért keresse fel ezt az oldalt. Ha kifejezetten jogi természetű kérdései vannak kapcsolati erőszakkal összefüggésben, a Patent Egyesület jogsegélyszolgálata szerdánként 16 és 18 óra, valamint csütörtökönként 10 és 12 óra között hívható a 06-70-220-2505-ös számon.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!