Kisiklott egy vonat a Nyugati pályaudvaron, emiatt borult a menetrend

2021. március 25. – 07:51

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kisiklott egy vonat a Nyugati pályaudvaron, több vonalon késésekre kell készülni, írja az MTI a Mávinform tájékoztatása alapján.

Azt írták, hogy „egy tengellyel lelépett a sínekről” egy vonat, emiatt a pályaudvar forgalmában, valamint a nyíregyházi, lajosmizsei és szegedi vonalon korlátozások lesznek.

  • A Budapest–Cegléd–Debrecen–Nyíregyháza–Záhony vonalon 20-30 perccel megnő a menetidő.
  • A monori helyi személyvonatok és a lajosmizsei vonatok Kőbánya-Kispesttől indulnak és oda is érkeznek.
  • A nyíregyházi, debreceni InterCity és sebes vonatok kerülő útvonalon Újszász-Szolnok érintésével közlekednek, menetidejük 20-30 perccel is meghosszabbodik.
  • A szegedi vonatok Ceglédig közlekednek és onnan is indulnak vissza Szegedre. Az utasok a ceglédi és szolnoki elővárosi vonatokkal utazhatnak, Cegléden biztosított az átszállás mindkét irányba.
  • Az S36 martonvásári, illetve a G43-as székesfehérvári vonatok Kelenföldről indulnak Kőbánya-Kispest helyett és oda is érkeznek.
  • Az esztergomi vonalon a vonatok Angyalföld és Piliscsaba, illetve Angyalföld és Esztergom között közlekednek, onnan csak Angyalföldig jönnek a Nyugati pályaudvar helyett.

A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják a 3-as metrón és a 3-as metrópótlón Újpest-városkapu és a Nyugati pályaudvar között, valamint a 14-es villamoson Angyalföld vasútállomás és a Lehel tér között.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!