A tavaly ellopott, majd idén megtalált és visszahelyezett bádog rendőrt újra ellopták

2021. március 22. – 17:06

frissítve

A tavaly ellopott, majd idén megtalált és visszahelyezett bádog rendőrt újra ellopták

Másolás

Vágólapra másolva

Nincs egy hete, hogy beszámoltunk az ellopott bádog rendőr előkerüléséről, újra szomorú hírről számolt be egy olvasónk, amelyet a rendőrség megerősített.

Múlt hét szerdán írtuk meg, hogy négy hónap nyomozás után leplezték le a pannonhalmi nyomozók a tettest, aki még tavaly novemberben lopott el egy bádog rendőrt a 81-es számú főút mellől. A bábut tavaly augusztusban eredetileg azért szerelték fel, hogy így ösztönözzék az autósokat a sebességkorlátozás betartására.

Fotó: Police.hu
Fotó: Police.hu

A Police.hu múltheti híre szerint a nyomozás alatt „a pannonhalmi rendőrök látókörébe került egy személygépkocsi, amivel a feltételezett elkövető elvitte a leszerelt sebességmérő alakot”. A nyomozók azonosították a járművel közlekedő sofőrt, akit 2021. március 16-án lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. Az eljárás során a 60 éves dunaföldvári férfi beismerő vallomást tett, az ellopott táblát a rendőrök lefoglalták tőle. És vissza is helyezték.

Ma reggel egy olvasónk jelentkezett, hogy arra járt reggel nyolc körül, és úgy néz ki, újra ellophatták a bádogkollégát, mert csak a bádogautója volt a 81-es út mellett, ő maga nem:

Fotó: olvasónk, Gergő
Fotó: olvasónk, Gergő

Megkérdeztük a Győr-Moson-Sopron megyei rendőrséget is, akik megerősítették a hírt. Azt írták:

az Ön által kapott értesülések helytállók, azaz a mai napon a rendőrségre bejelentés érkezett, hogy az ellopott, majd megtalált és újra visszahelyezett bádog rendőr ismét eltűnt. Az eset kapcsán a Győri Rendőrkapitányság az ügyben lopás vétsége miatt újabb nyomozást rendelt el ismeretlen elkövetővel szemben”.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!