Súlyosbítanák az UFO együttes frontemberének büntetését, aki magyar nőket vitt ki svájci bordélyokba

2021. március 18. – 10:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Súlyosbítaná az ügyészség az UFO együttes egykori frontemberének, a Dr Love művésznéven futó Varga Zsolt büntetését, aki a vád szerint 2010 és 2011 között fiatal magyar nőket közvetített ki svájci bordélyokba. Az ügyészség közleménye szerint a bordély vezetője havonta jutalékot fizetett az énekesnek a nők „prostitúciós tevékenységéből származó jövedelméből”.

Varga milliós összegeket vett át három nőtől, azt ígérte nekik, hogy befekteti a pénzt, de ehelyett magára és az UFO együttesre költötte.

Az ügy elsőrendű vádlottját, Vargát tavaly novemberben kerítés, csalás és kitartottság miatt első fokon két év börtönre és hárommillió forint pénzbüntetésre ítélték. A nők külföldre utaztatásában közreműködő egyik társát, illetve a szervezésben és a tolmácsolásban részt vevő másik társát, egy korábbi szexmunkást, többrendbeli kerítés miatt egy-egy év börtönre, valamint 1,2 millió, illetve kétmillió forint pénzbüntetésre ítélték.

Az ügyészség mindhárom vádlott esetében a börtönbüntetés meghosszabbítása miatt fellebbezett, míg Varga védője felmentésért és enyhítésért, egykori társa, aki jelenleg jogi tanulmányokat folytat, pedig enyhítésért és a büntetett előélethez fűződő hátrányos jogkövetkezmények alóli mentesítésért nyújtott be fellebbezést.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!