Játszótér és fitneszpark épül a hűvösvölgyi Nagyréten

2021. március 18. – 14:15

Másolás

Vágólapra másolva

Április végére tematikus játszótér és szabadtéri fitneszpark épül a hűvösvölgyi Nagyréten, írja az MTI. A csaknem 30 millió forintos ökoturisztikai beruházás keretében a Pilisi Parkerdő Zrt. „21. századi színvonalú erdei pihenőhellyé” alakítja át Budapest egyik legnépszerűbb kirándulóhelyét.

A cég közleménye szerint az egykori mutatványos épületek helyén egy olyan tematikus játszótér épül, amely lehetővé teszi a játszva tanulást. Egy erdészházat idéző, kombinált játszóvár, hintaállvány, valamint kombinált köteles mászókarendszer mellett rugós és billegő állatfigurák várják majd a rétre érkező gyerekeket.

A Nagyrét szolgáltatásait tovább gazdagítja majd az a szabadtéri fitneszpark, amelyet a gyalogút mentén alakítanak ki. A 4 állomásos, 12 sporteszközt magába foglaló szabadtéri „edzőterem” szigetszerű elrendezése biztosítja a szabadidős testmozgáshoz szükséges intimitást és a természetben végzett testmozgás élményét. A has- és hátpad mellett többek között fekvenyomó padot, kombinált bordásfalat, szörfözőt, párhuzamos korlátot, evezőgépet és dupla fekvőtámaszállványt is telepítenek a fejlesztés során – áll a közleményben.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!