Az autósok már meg is hallgathatják a közlekedési híreket a megújult Útinformban

2021. március 18. – 08:52

Másolás

Vágólapra másolva

Megújult az Útinform, új funkciókkal bővült a 0-24 órában frissülő weboldal, a Magyar Közút hatékonyabb és gyorsabb tájékozódást ígér az autósoknak. A fejlesztések elsősorban a mobilverziós megjelenésre koncentráltak, az aktuális korlátozásokról szóló hanganyagok már egyetlen gombnyomással elérhetők.

Az Útinform térképén a korlátozásokon kívül ezentúl a határátkelőkről, a gyorsforgalmi utak mentén található pihenőparkolókról, a kompokról és a pontonhidakról, illetve a 32 ezer kilométernyi országos közút mentén kihelyezett webkamerák képeiről is részletesebb információk jelennek meg. Az aktuális információkat akár konkrét településre vagy autópályára, útra is leszűkíthetik az autósok.

A Magyar Közút továbbra is arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjon az aktuális forgalmi helyzetről, korlátozásokról az utinform.hu oldalon, hogy az optimális útvonalukat előre megtervezhessék és időben értesüljenek az esetleges úton folyó munkákról, torlódásokról, ezzel is elkerülve a balesetveszélyes helyzeteket.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!