Behajtott a shopba és szemben ment az autópályán a kijárási tilalom alatt

2021. március 16. – 17:28

Behajtott a shopba és szemben ment az autópályán a kijárási tilalom alatt
Fotó: police.hu

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn hajnalban autójával nekihajtott egy autópálya melletti bolt bejárati üvegének, menetiránnyal szemben felment az M1-es autópályára, majd Budapest felé a leállósávban közlekedett az a 35 éves ácsi férfi, aki mint kiderült, utastársával együtt pozitív kábítószertesztet is produkált, mikor előállították őket, írja a police.hu.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

A férfi és 43 éves ismerőse először vásároltak a boltban, utána autóba ültek, a férfi váratlanul nekihajtott a bolt bejáratának, és egy behajtani tilos táblánál távozott a pihenőhelyről Győr irányába, menetiránnyal szemben. Ezután ugyan már eltalálta a menetirányt Budapest felé, de a leállósávban haladt tovább.

A járőrök lassították az autópálya forgalmát a balesetek elkerülése miatt. A férfi később Tata térségében megállt egy pihenőnél, ott igazoltatták a rendőrök utastársával együtt.

A két személy ellen kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség ezen kívül még közúti veszélyeztetés miatt indított eljárást. Anyagi kár és személyi sérülés az autópályán nem történt.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!