Sebészi ollóval szúrta meg betegtársát az arcán és mellkasán egy budapesti Covid-osztályon ápolt férfi

2021. március 13. – 21:03

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy budapesti Covid-osztályon ápolt férfi sebészollóval többször is megszúrta arcán és mellkasán betegtársát – olvasható a Police.hu-n.

Az eset egy VI. kerületi kórházban történt, szombat délután. A megtámadott asszony életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A 37 éves kínai állampolgárságú férfi, miután megszúrta a nőt, kirohant az osztályról. A biztonsági őr megpróbálta visszatartani, de őt is megsebezte a kezén. A tettest végül a kórház udvarán fogták el a rendőrök.

A bűncselekmény körülményeit a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés kísérlet gyanúja miatt vizsgálja.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass