Fecsegő nőktől a bajtársakig: szavazzon nőnapi szlogenekről

2021. március 8. – 14:27

Másolás

Vágólapra másolva

„Azt tudták, hogy a nők átlagosan többet beszélnek és készülődnek, mint a férfiak”? És azt tudták, hogy „ők férfi bajtársaikkal együtt helytállnak” az országért? Esetleg azt, hogy „a hivatás és az élet minden területén egyaránt” számíthatunk rájuk?

A rendvédelmi szervek, a honvédség vagy éppen a mentőszolgálat is felköszöntötte nőnap alkalmából dolgozóit, mi pedig ideválogattunk egy csokrot (értik), döntse el Ön, melyik szlogen sikerült:

az „Elég gyengét” jelző 1-esig a „Na, ilyen egy nőnapi köszöntés!”-t takaró 10-esig Öné a pálya.

„Azt tudtátok, hogy a nők naponta átlagosan 13 ezer (!) szóval többet beszélnek, mint a férfiak? 😀😃😄😁😆 A nők életük során átlagosan 1 évet (!) töltenek el azzal, hogy eldöntsék, hogy mit vegyenek fel? 👗👙🥻🩴🥿👠👡👢👒👜🎒” – kérdezte a Budapesti Rendőr-főkapitányság oldala.

A Magyar Rendőrség nem kérdez, inkább megmutat: íme egy gyűjtés régi és új képekből, néhányról azon nők közül, akikre a Magyar Rendőrség „nem csak ma, hanem minden nap büszke”.

Az Országos Mentőszolgálat ajándékkal kedveskedett:

A Katasztrófavédelem virágot nyújtott, illetve egy kevésbé értelmezhető lírai képpel is élt: „Van, amikor a mi térdünk is megremeg... Vonzódásunk valós, végtelen, vágyaink veszélyesek. Vigyázunk, védünk, várunk, veletek vagyunk!”

A Magyar Honvédség videót készített a honvédelem női bajtársairól, akik esküjüket mondják el:

A Magyar Tűzoltószövetség pedig virtuális virágot adott a nőknek, akikre mindig számíthatnak:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!