Öngyilkost mentett egy rendőr a Budakeszi Vadasparknál

2021. február 27. – 17:47

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A budakeszi rendőr helyismerete segített gyorsan rátalálni a sérült férfira.

Február 25-én este öngyilkossági kísérletről érkezett bejelentés a rendőrséghez, egy helyi járőr és egy polgárőr mindössze annyi információ alapján indult útnak, hogy valaki leugrott valahonnan a Budakeszi Vadaspark közelében.

A járőr helyismerete és tapasztalata segített megtalálni a bajba jutott férfit a park hátsó parkolója melletti tisztásnál, a sziklapárkányok alatt. A 23 éves dunaújvárosi férfi nedves ruhában kuporgott a bokrok alatt, tehát eszméleténél volt, amikor rátaláltak, elmondta, hogy már nem akar élni, és hogy ivott, mielőtt leugrott a legmagasabb szikláról. A mentők kiérkezéséig a sérültet a rendőr betakarta pléddel és óvatosan megvizsgálta, hogy mennyire sérült meg, szerencsére kisebb zúzódásokon kívül nem nagyon. A rendőr segített ellátni a mentőknek a férfi sérüléseit, és a hordágy cipelésében is részt vett, mindezek után pedig a polgárőrrel a bajba jutott férfi táskájának a keresésére indultak, amit a szikla tetejére vezető úton meg is találtak, és visszajuttatták a tulajdonosának.

(Police.hu)

Van segítség! Ingyenes, anonim, a nap 24 órájában hívható lelki elsősegély-szolgálat várja a hívásokat a 116-123 és 06-80-810-600 telefonszámon. Ha öngyilkossági gondolatai vannak, kérjük, olvassa el ezt az oldalt, mielőtt kárt tenne magában.

Ha másvalakiért aggódik, ezen az oldalon talál tanácsokat, mit tud tenni.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!