Kiszedték a rendőrök a pofátlan mercedesest, mire az menekülni kezdett

2021. február 23. – 09:10

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rendszeresen kiállítják a rendőrök Budapesten, a Kacsóh Pongrác úti csomópontnál azokat az autósokat, akik a sort a záróvonalon át próbálják beelőzni, így járhatott az a mercedeses is, akiről a Bp-i Autósok Közössége kapott egy felvételt. A fedélzeti kamera szerint a videó 2021. február 22-én, azaz tegnap délután készült, és az látható rajta, amint a mercedeses odahajt a rendőrökhöz, majd tolat, és a másik utat választva menekülőre fogja (később feltűnik a fedélzeti kamerán ismét az M3 kivezető felüljárón).

A rendőrök ezután az autóhoz kezdtek szaladni, valószínűleg üldözőbe vették a sofőrt, ám hogy sikerrel jártak-e, még nem tudni. Kérdéseket küldtünk a történtek miatt az illetékes rendőrkapitányságnak, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket.

Frissítés 2021.02.23 10:53-kor:

Megkeresésünkre a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt írta, hogy a sofőrt azonosították, vele szemben szabálysértési eljárás indul. „Azzal kapcsolatos statisztikát nem vezetünk, hogy milyen gyakran történik hasonló eset, de a járművezetők döntő többsége aláveti magát a rendőri intézkedésnek” – írták még.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!