Egy másik késeléssel is gyanúsítják a Deák téri kettős gyilkosság gyanúsítottját

2021. február 23. – 12:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy másik bűncselekménnyel is megalapozottan gyanúsítják a férfit, aki az eddigi adatok alapján két másik társával 2020. május 22-én hajnalban összeverekedett egy másik társasággal a Deák téren, majd megkéselt két férfit, akik a helyszínen életüket is vesztették.

A Fővárosi Főügyészség sajtóközleménye szerint a megalapozott gyanú szerint a késelő férfi és három társa közül az egyik is részt vett egy másik késelésben, ami néhány órával korábban, szintén a Deák téren történt. Eszerint a gyanúsítottak a gördeszka pálya melletti padoknál tartózkodtak, amikor egyik társuk elvett egy padon alvó férfi mellől egy hangfalat. A két társaság között (a hangfalat elvevők, illetve annak tulajdonosának társasága) emiatt szóváltás, majd dulakodás alakult ki, míg a később kést használó 18 éves fiatal előbb ököllel arcon ütötte, aztán késsel combon szúrta a hangfal tulajdonosát.

A történtek miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói a két letartóztatott férfit, és a jelenleg bűnügyi felügyelet alatt álló harmadik társukat felfegyverkezve, csoportosan elkövetett rablás miatt, az elkövetéskor 18 éves férfit pedig súlyos testi sértés kísérlete miatt is gyanúsítottként vonta felelősségre.

A Deák téri kettős késelés miatt indult ügyben három férfit tartóztattak le 2020. május 24-én, most pedig a Fővárosi Főügyészség indítványozta, hogy hosszabbítsák meg a február 24-én lejáró letartóztatás időtartamát.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!