A nő a kórházban azt állította, megtámadták és megverték, de kiderült: élettársa kínozta meg otthon

2021. február 2. – 08:46

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Egy nagykőrösi nő komoly sérülésekkel jelentkezett a kecskeméti kórházban, ahol azt állította, megtámadták és összeverték az utcán. A rendőrség kiderítette, hogy a nőt valójában élettársa bántalmazta brutálisan – írja a Police.hu.

A kecskeméti kórház orvosa értesítette a rendőrséget január 30-án délután, miután egy ellátásra jelentkezett nő azt állította: két nappal korábban Nagykőrösön ismeretlenek megtámadták, megverték, megvagdosták és kirabolták.

A rendőrök alaposan kikérdezték a nőt, egy egység pedig tüzetesen átvizsgálta a nagykőrösi vasútállomást és környékét, ahol azonban semmi nem utalt arra, hogy ott a közelmúltban bármilyen, jelentős vérveszteséggel járó bűncselekményt követtek volna el.

A nő nem változtatott történetén, de a nagykőrösi nyomozók figyelme egyre inkább a 39 éves áldozat élettársára terelődött. Késő este kopogtak be a 15 négyzetméteres lakásba, az ajtót a 48 éves férfi nyitotta ki.

A lakásnak alig volt olyan pontja, ahol ne rögzíthetett volna a szemlebizottság vérnyomot. A földet, az ágyneműt, a bútort, a falat fröccsent vér szennyezte – írja a Police.hu.

Kikérdezték a férfit, aki egy új verzióban adta elő az élettársával történteket: másik helyszínről és másik időpontról beszélt, ami tovább erősítette a rendőrök gyanúját, hogy nem rablást kell felderíteniük, hanem egy házon belül elkövetett bántalmazást.

Időközben a kórház jelezte, hogy az áldozat sérülése súlyos, testét több napos hematómák és vágott sérülések borítják. A nő ennek ellenére továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy ismeretlenek rabolták ki.

A rendőrök gyanúja szerint a férfi január 28-án délután brutálisan bántalmazta a nőt. A Pest Megyei Főügyészség közleményében feltárulnak a verés részletei. Itt az olvasható, hogy az élettársára rendkívül féltékeny férfi egy kalapáccsal ütötte vállon a nőt, majd a megszédült sértettől azt követelte, mondja meg, kivel volt.

A nő könyörgött neki, hogy ne bántsa, de a férfi leszaggatta a ruháit, letérdepeltette, kezeit hátrakötözte és ismét bántalmazva követelte, hogy nevezze meg, kivel volt. Miután a nő megnevezett két férfit, csak azért, hogy a férfi végre megnyugodjon, a férfi elővett egy recés élű konyhakést és azzal többször, a teste különböző pontjain megvagdosta a nőt.

A rendőrség közleménye arra utal, hogy a kínzás másnap hajnalig tartott. A férfi ezután rázárta az ajtót a nőre és sorsára hagyta. Hazatérése után döntött úgy, hogy Kecskemétre buszoznak a kórházba, majd a nő előadja a kitalált rablási történetet.

A 48 éves férfit előállították, majd őrizetbe vették. Kihallgatásán tagadta a bűncselekmény elkövetését.

A férfi ellen aljas indokból vagy célból, különös kegyetlenséggel elkövetett testi sértés, valamint a sértett sanyargatásával elkövetett személyi szabadság megsértése gyanújával indult eljárás. A Nagykőrösi Járási Ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!