A jobbikos Jakab Péter már bejelentkezett közös miniszterelnök-jelöltnek

2021. január 25. – 19:38

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Jakab Péter, a Jobbik elnöke megtartotta első évértékelőjét, ahol beszélt az ellenzéki közös jelöltek kiválasztásáról, az előválasztásról és arról, hogy ő nem ugrik el majd, ha miniszterelnök-jelöltként kell segítenie.

Jakab elmondta, előválasztás lesz a közös ellenzéki jelöltek kiválasztásáért, ahol „a nép dönt”, hogy kit tart a legalkalmasabbnak a Fidesz legyőzésére. A folyamatban lesznek küzdelmek és parázs viták, de „a nap végén nem egymást kell legyőznünk, hanem a Fideszt” – mondta, és hozzátette, az összefogás a nemzet igazi tartaléka.

„Legkésőbb október 23-án egy színpadon fog állni az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje 106 képviselőjelölttel”

- mondta és hozzátette:

„ha ezt a küzdelmet miniszterelnök-jelöltként segíthetem, úgy vállalom a megmérettetést”.

Orgiáznak, drogoznak, buliznak, felvásárolják a fél Balatont, felújítják a szállodáikat, közben jóízűen sorosoznak, libernyákoznak, moslékkoalícióznak. A nőket lenézik, a gondolkodókat megvetik

- ezt már a kormányról mondta, és hozzátette, a gyűlölet az ő nyelvük, ám azzal válságot legyőzni nem nagyon lehet.

Jakab beszélt a tavalyi dunaújvárosi időköziről is, ahol megverték a Fidesz jelöltjét, illetve megemlítette a borsodi időközit is, ahol – ahogy ő fogalmazott -, egy piszok nehéz fideszes körzetben éppenhogy kikaptak. Azt is megjegyezte, hogy bizonyos felmérések szerint a Jobbik az ellenzék legerősebb pártja.

Jakab szerint attól, hogy a Fidesz szélsőjobboldali párt lett, a Jobbik még nem lett baloldali. Az ellenzéki összefogásban ők a jobb láb, és ehhez az ellenzéki összefogáshoz változnia kellett a Jobbiknak is, ahogy változott is, mondta. A videót itt tudja megnézni.

Támogasd a Telexet! Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogatom