Betlehemi szobor fejét lopta el egy férfi Kőbányán

2021. január 08. – 07:12

Másolás

Vágólapra másolva

Egy férfi ellopta az egyik szobor fejét a kőbányai Szent László téren felállított betlehemből, írja a rendőrség. Az eset január elsején este fél kilenckor történt, és felvétel is készült róla.

A tolvajt még keresi a X. kerületi rendőrség. Nehéz lesz azonosítani, mert betartotta a járványügyi szabályokat, és maszkot viselt közterületen.

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass