Az eltűnt karcagi nő volt élettársa beismerte, hogy megölte őt, majd Dunába dobta a testét

2021. január 7. – 09:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

December 22-től december 24-ig nem adott életjelet magáról egy fiatal, kétgyerekes karcagi nő, ezért anyja bejelentést tett a rendőrségen az eltűnése miatt. A rendőrök ekkor még közigazgatási eljárás keretében kezdték vizsgálni az ügyet, és elkezdték keresni a nőt. A Police.hu-n közzétett tájékoztatás szerint január 4-én aztán változás állt be az ügyben, mert azzal hívták fel a lajosmizsei rendőrséget, hogy az ottani erdőben, Karcagtól több mint 100 kilométerre női ruhadarabokat találtak, és mint utóbb kiderült, ezeket viselte eltűnése napján a fiatal nő.

Mint az a tájékoztató videóban elhangzott, a nő két gyerekével és korábbi élettársával, kisebbik fiának az apjával, akivel 2020 decemberében szakított, tavaly előtt több mint négy évig élt egy Lajosmizséhez közeli településen. A férfi ide költözött vissza a szakításuk után. Már az is gyanús volt, mondják, hogy az első meghallgatása során nem tudott minden kérdésre megfelelően válaszolni.

A férfit ekkor azonban már hiába idézték be a lajosmizsei rendőrségre, nem jelent meg, néhány órával később azonban a rendőrök előállították a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságra. Itt a férfi elmondta, hogy december 22-én összevitatkozott volt élettársával, a vita pedig tettlegességig fajult, aminek következtében volt élettársa meghalt.

B. Attila a holttestet ezután autója csomagtartójába tette, majd a Dunába süllyesztette, ruháit pedig az erdőben szétszórta.

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a férfit, őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását. A holttestet továbbra is keresik.

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!