Halálos gázrobbanás volt Gyöngyösön hajnalban

2021. január 06. – 11:36

frissítve

Halálos gázrobbanás volt Gyöngyösön hajnalban
A gázrobbanásban megrongálódott társasház Gyöngyösön. Fotó: Komka Péter/MTI

Másolás

Vágólapra másolva

Hajnali fél egykor gázrobbanás volt egy háromemeletes társasházban Gyöngyösön, a Verseny utcában, közölte a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A 24 lakásos téglaépítésű társasházban egy második emeleti lakás a robbanástól kigyulladt és teljes terjedelmében égett. A lakásban egy ember volt, akin már nem tudtak segíteni.

Harminc tűzoltó nyolc járművel vonult ki a helyszínre és több oldalról oltotta el a lángokat. Az épületből 42 embert mentettek ki, közülük hatan a közeli általános iskolában lettek ideiglenesen elhelyezve, a többiek rokonokhoz mentek. A detonációt követően az épület megsérült, a tűzoltók, rendőrök és statikusok vizsgálják az épületet és a robbanás okát.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.