Nem tudott normálisan beállni a műhelyéhez, elvontatta az útban álló suzukist

2021. január 04. – 14:24

Másolás

Vágólapra másolva

195 ezer forintnyi kárt okozott egy sofőr egy Suzuki tulajdonosának azzal, hogy annak előzetes engedélye és a megfelelő körülmények biztosítása nélkül A pontból B pontba vontatta az autóját. Az autót 1-es sebességfokozatban parkolta le a tulajdonosa egy tatabányai telephelyen lévő műhelyhez vezető úton 2020. június 22-én. Mivel a másik autó tulajdonosa úgy ítélte meg, hogy a Suzuki a műhely megközelítését akadályozza, ezért vontatókötelet tett a saját autójára és a Suzukira, majd azt elvontatta a telephelyen kívülre – írja az ugyeszseg.hu.

A vontatás miatt a Suzuki lendkereke és a tengelykapcsoló szerkezete meghibásodott. A Tatabányai Járási Ügyészség a benyújtott vádiratban arra tett indítványt arra, hogy a Tatabányai Járásbíróság a vádlottal szemben, tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, valamint kötelezze arra, hogy a suzukis tulajdonos kárát térítse meg.

Ha a Telex legfrissebb híreit akarja látni, kattintson ide!

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass