14 éves lányt tartott fogva szilveszter éjszaka egy pécsi férfi

2021. január 01. – 16:12

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem engedte haza korábbi barátnőjét, órákig tartotta fogva a lakásán.

A rendőrök elfogták azt a pécsi férfit, aki szilveszterkor nem engedte haza korábbi, 14 éves barátnőjét, órákig tartotta fogva a lakásán. A police.hu szerint a rendőrségre január 1-jén délelőtt tett bejelentést egy férfi, mert az egyik ismerőse SMS-ben jelzett neki, hogy a volt barátja fogva tartja. A rendőrök azonnal a helyszínre indultak, és a pécsi ház közelében meg is találták a lányt, akinek időközben sikerült megszöknie.

A lány a testvérével szilveszterezni érkezett a volt barátjához, majd a bátyja egy idő után hazaindult. Nem sokkal később a lány is el akart menni, de a volt barátja nem engedte ki a lakásból, bezárta az ajtót, és azt akarta, hogy beszéljék át a kapcsolatukat. Összeszólalkoztak, majd össze is verekedtek, a férfi pedig azt kérte, a lány szóljon telefonon a szüleinek, hogy csak másnap megy haza. A lány ekkor tudta üzenetben értesíteni az ismerősét, aki ezután azonnal hívta a rendőrséget. A sértett a dulakodás közben ki tudott szökni a lakásból, de addigra már az egyenruhások is megérkeztek.

A férfit a helyszínen fogták el a rendőrök, majd előállították, és kihallgatták gyanúsítottként.

A 14 éves lány elmondta, hogy korábban szexuális kapcsolata is volt a férfival, ezért a gyanúsítottat a személyi szabadság megsértésén kívül szexuális visszaélés miatt is kihallgatták. A megyei rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a 26 éves helyi férfit, majd kezdeményezték letartóztatását.

A Telex legfrissebb híreiért kattintson ide>>>