A Semmelweis Egyetem online nyílt napot tart a felvételizőknek

2020. december 30. – 20:55

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A koronavírus-járvány miatt online tartja meg a felvételizőknek meghirdetett nyílt napját a Semmelweis Egyetem. A január 15-16-i összegyetemi rendezvényen több mint száz esemény mutatja be a Semmelweis Egyetem hat karát, szakközépiskoláit, tudományos diákköri munkáját és tehetséggondozó programját.

Az online rendezvényen az orvos- és egészségtudományok iránt érdeklődő diákok, szüleik és tanáraik hallhatnak a mesterséges intelligencia szerepéről az orvoslásban, virtuális tárlatvezetésen vehetnek részt az anatómián, és előadást nézhetnek meg a tudomány szerepéről a bűnözők felderítésében.

A Semmelweis Egyetem az első helyes jelentkezések alapján a legnépszerűbb felsőoktatási intézmény az orvos- és egészségtudományi képzési terület iránt érdeklődők körében – áll az egyetem közleményében. A leendő orvosok, fogorvosok, gyógyszerészek, gyógytornászok, szülésznők, mentőtisztek, egészségügyi menedzserek, konduktorok a nyílt napon megismerkedhetnek az egyetem vezetőivel, oktatóival és hallgatóival, és az élő közvetítésen minden felvételiző maga is felteheti kérdéseit.

A részvételhez a Zoom program letöltése szükséges. A regisztráció és a nyílt nap részletes programja ezen a linken található.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!