Értelmetlen infografikák: hogy lesznek nyitva a boltok pénteken és szombaton?

2020. december 24. – 17:55

Másolás

Vágólapra másolva

A Szenteste utáni egy-két napban jól esik egy kis karácsonyi séta, amit sokan kötnének egybe egy gyors vásárlással. De nincs bosszantóbb, mint ha a bolthoz érve látjuk, hogy az zárva van. Ráadásul a járvány miatt sok üzlet a szokásostól eltérő időben tart nyitva, és weboldalaikat sem frissítik minden esetben.

Éppen ezért közszolgálatilag leellenőriztük a nagyobb kereskedelmi láncok, vagyis az

Aldi, Auchan, CBA, Ikea, Lidl, Obi, Penny, Praktiker, Spar és a Tesco áruházak

ünnepi, azon belül is a pénteki és szombati nyitvatartását, hogy az információkat kellően rendszerezve, egy értelmetlen infografikán mutassuk be kedves olvasóinknak, akik azt kiprintelve akár zsebre is vághatják, így nem éri őket meglepetés. Íme:

Egy átlagos értelmetlen infografikai cikk itt véget is érne, de a hűséges Telex-olvasóknak most kivételesen, az értelmetlen műfaj kereteit kicsit feszegetve elkészítettünk egy másik grafikát is, amire felvezettük a fontosabb kereskedelmi egységek nyitvatartását is ezen időszakban:

Boldog karácsonyt!

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!