Baleset miatt lassító kocsisorba rohant egy autó az M1-esen

2020. december 24. – 12:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Rövid időn belül két baleset történt az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Herceghalom térségében, írja a rendőrség. Délelőtt tizenegy óra körül előbb egy anyagi kárral járó ütközés volt a 30-as kilométernél, ami miatt lelassult a forgalom. Nem sokkal később a feltorlódott kocsisorba rohant bele nagy sebességgel egy egyterű autó. A teljes pályatestet elfoglalják a járművek.

Sérültekről egyelőre nincs információ.

Aki teheti, a bicskei lehajtónál hagyja el az autópályát, és Herceghalomnál lehet visszatérni.

Az Útinform további hírei 12:08-kor:

  • Az M7-es autópályán, a főváros felé a 119-es km-nél, a Kőröshegyi völgyhíd után nem sokkal baleset történt. Az arra haladók sávzárásra készüljenek.
  • Az M30-as autópályán, a Miskolc felé vezető oldalon egy korábban balesetezett kamion műszaki mentését végzik. A 20-as km-nél, a Kistokaj-Sajópetri csomópontnál a külső sávot lezárták.
  • A 2-es főúton, a nógrádi elágazás környékén lovak vannak az útpályán, ezért a 45-ös és 50-es km között fokozott óvatossággal közlekedjenek!
  • Frontálisan karambolozott két autó a 8-as főúton Rábafüzes közelében. A 188-as km-nél félpályás korlátozás mellett tart a helyszínelés.
  • Összeütközött két autó a 71-es főúton, Balatonvilágos belterületén, az Aligai út kereszteződésénél. A 3-as km-nél lezárták a fél útpályát.
  • Pest megyében, Gödöllő belterületén, a Dózsa György úton egy műszaki hibás jármű kigyulladt. Az oltás és műszaki mentés ideje alatt félpályán, irányonként váltakozva halad a forgalom.
  • Bács-Kiskun megyében, Jánoshalmán egy autó elsodort egy gyalogost, a Halasi utca és a Kölcsey Ferenc utca kereszteződésénél. Félpályás korlátozás van érvényben.

Legfrissebb híreinkért kattintson ide>>>

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!