Elfogták a férfit, aki az első randin foglyul ejtett és prostitúcióra kényszerített egy nőt

2020. december 23. – 08:43

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A rendőrök elfogtak egy 34 éves férfit, aki az első randin foglyul ejtett egy nőt, megerőszakolta, majd prostitúcióra kényszerítette, írja a Police.hu.

A férfi ősszel a közösségi médián keresztül ismerkedett meg egy 27 éves Heves megyei nővel, akivel az üzenetváltások után Budapesten találkoztak, a férfi lakásában. J. István a nőt arra akarta rávenni, hogy egy szexuális szolgáltatásokat hirdető weboldalra regisztrálják. A nő hallani sem akart erről, de a férfi nem engedte ki a lakásból, azzal fenyegette, hogy megöli családját, majd megerőszakolta a nőt.

Az áldozatnak később anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást kellett nyújtania, a pénzt a férfi elvette tőle. A férfi folyamatosan fenyegette, volt, hogy megverte és fojtogatta a sértettet, aki nélküle nem mehetett sehova. A nő végül családjától kért segítséget, akik december 21-én fordultak a rendőrséghez.

A rendőrség egy erzsébetvárosi lakásban még aznap megtalálta a prostitúcióra kényszerített nőt. A lépcsőházban fogták el a 34 éves budapesti férfit, akit személyi szabadság megsértése, kitartottság, kerítés, szexuális erőszak, prostitúció elősegítése és súlyos testi sértés kísérlet megalapozott gyanúja miatt vettek őrizetbe, és kérték előzetes letartóztatását.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!