Hét év fegyházra ítélték a férfit, aki késsel hadonászva 30 ezret lopott egy szexshopból

2020. december 22. – 15:48

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nem jogerősen hét év fegyházbüntetésre ítélte a Nyíregyházi Járásbíróság azt a férfit, aki késsel rabolt ki egy nyíregyházi szexshopot novemberben – írja az MTI.

A törvényszék közleménye szerint a férfi november végén egy nyíregyházi szexshop eladóját késsel fenyegetve szerezte meg az üzlet aznapi – a korábban közölt 50 ezer forinttal ellentétben – 30 ezer forintos bevételét.

A december negyedike óta letartóztatásban lévő vádlott már többször volt büntetve lopás miatt. Bár a férfi beismerte tettét és megbánást tanúsított, a bíróság súlyosbító körülményként értékelte a hasonló jellegű bűncselekmények elszaporodását, valamint azt is, hogy a vádlott előre kitervelte a rablást, az elkövetés előtt többször járt a helyszínen, kívülről megfigyelte az üzletet.

A hét év fegyházbüntetés mellett a férfit a Nyíregyházi Járásbíróság a közügyek gyakorlásától is eltiltotta ugyanennyi időre.

Az ítéletet az ügyész tudomásul vette, de a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így a bíróság döntése nem jogerős. Az ügy a Nyíregyházi Törvényszéken folytatódik.

>>>A Telex legfrissebb híreit itt találja<<<

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!
Partnereinktől