Kétszer is részegen ment a rendőrségre átvenni a fia kocsikulcsát, amit ittas vezetés miatt vettek el

2020. december 11. – 15:16

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ittas vezetés miatt állítottak elő egy apát és fiát Bonyhádon – írja a Police.hu. December 8-án egy 30 éves sofőrrel alkoholtesztet fújattak a rendőrök, ami pozitív lett. A kapitányságon újra letesztelték, így megbizonyosodtak róla, hogy a férfi ittasan ült a volán mögé. A jogosítványát az autó kulcsával együtt elvették, és feljelentést tettek a férfi ellen ittas vezetésért.

Aznap este taxival megérkezett a kapitányságra a sofőr 56 éves apja, aki át akarta venni a kulcsot, hogy az elkobzott autóval hazamenjen. Ahogy azt ilyenkor szokás, alkoholtesztet végeztettek vele, ami pozitív lett, így nem kapta meg a kulcsot.

Másnap reggel újra megpróbálkozott, de a szonda ismét pozitív eredményt mutatott. A férfi a kulcsot nem kapta meg, úgyhogy elhagyta a kapitányságot, de a rendőrök látták, ahogy beül egy autó volánja mögé. Megállították, és pár perccel az előző fújás után újra letesztelték, az eredmény persze pozitív lett.

Miután egy mintavétellel megerősítették, hogy valóban ittas, az ő jogosítványát is elvették, és ellene is eljárást indítottak.

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!