December 18-ig kell feladni a karácsonyi csomagot, hogy időben kézbesítse a posta

2020. december 03. – 10:04

Másolás

Vágólapra másolva

Legkésőbb december 18-ig adhatják fel karácsonyi csomagjaikat azok, akik azt szeretnék, hogy december 24-ig biztosan megkapják a címzettek, mondta Panulin Ildikó, a Magyar Posta szóvivője a köztévé csütörtöki műsorában.

Bár a csúcsidőszak november 20-tól december 20-ig tart a postánál, a belföldi forgalom már novemberben megdöntötte a tavalyi rekordot, ami a koronavírus-járvány következménye is: egyre többen vásárolnak online, az e-kereskedelem novemberben 30 százalékkal bővült a tavalyi évhez képest. Az emberek leggyakrabban műszaki termékeket, kozmetikai szereket, vitaminokat és ruhákat rendelnek.A posta rendkívüli intézkedéseket vezetett be a megnövekedett forgalom miatt, például november közepe óta szombaton is kézbesítenek csomagokat. (MTI)

Mi akkor is kérdezünk, ha valaki nem akar válaszolni Nekünk itt a Telexnél a szabad sajtó azt jelenti, hogy politikusok, oligarchák nem befolyásolhatják azt, miről írunk, miről nem, kivel dolgozunk, vagy kivel nem. A szabad sajtó nekünk kritikusságot, korrektséget, kíváncsiságot jelent. Hogy a közérdekű sztorikról beszámolunk, hogy mindig oda megyünk, ahol a dolgok történnek.

Nem egyszerű a munkánk, van, hogy falakba ütközünk: nem válaszolnak a megkereséseinkre, kordonokkal zárnak el, hogy ne tehessünk fel kérdéseket. Ha szeretnéd, hogy ennek ellenére is kitartóan kérdéseket tegyünk fel, hogy megmutathassuk a lehető legtöbbféle álláspontot, a legtöbb tényt és bizonyítékot, támogasd a munkánkat!
Támogass