Halálra gázolt egy férfit a villamos Újbudán, a Gárdonyi térnél

2020. november 11. – 18:27

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Halálra gázolt egy embert a villamos a XI. kerületben szerda este, írja az MTI. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a Gárdonyi téri villamosmegállóba érkező szerelvény gázolt el egy férfit. A rendőrségi helyszínelés után a fővárosi hivatásos tűzoltók kiemelik a szerelvény alól az elütött embert. A mentés idejére a Bartók Béla utat lezárták.

Fotó: Marczisovszky Márton / Telex
Fotó: Marczisovszky Márton / Telex

Frissítés: Este kilenc óra körül a forgalom helyreállt, a BKK bejegyzése szerint ekkortól a 19-es, 49-es, 47-es, 56-os és 41-es villamos is újra eredeti útvonalán közlekedik.

Korábban: A BKK Info Facebook-oldalon azt írták este hétkor, hogy:

tart még a helyszínelés a Bartók Béla úton a Gárdonyi térnél. A 19-es és a 49-es villamos helyett pótlóbusz jár a Szent Gellért tér – Műegyetem és Kelenföld vasútállomás között, a 47-es és az 56-os villamos helyett a Szent Gellért tér – Műegyetem és a Móricz Zsigmond körtér között pótlóbusszal, valamint a 7-es autóbusszal, illetve az M4-es metróval lehet utazni. A 41-es villamos terelve közlekedik, nem érinti a Margit híd, budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér közötti megállókat.”

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!