Nem emeltek vádat Borkai Zsolt ellen

2020. november 10. – 13:00

Másolás

Vágólapra másolva

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészség bűncselekmény hiányában elutasította azt a feljelentést, amit Szabó Tímea, a Párbeszéd országgyűlési képviselője tett tavaly, amiért Borkai Zsolt, korábbi győri polgármester földeket adott el az Audinak, írta meg a 24.hu.

Az Audi-földek eladásával kapcsolatban 2019-ben több feljelentés is érkezett, ezeket egyesítették, és a rendőrség nagyobb vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének gyanúja miatt 2019. november 18-án nyomozást rendelt el. Borkai ellen azért tettek feljelentést, mert a szexbotrányba belebukott polgármester és ügyvédje, Rákosfalvy Zoltán úgy intézhették a telkek eladását az Audi Logisztikai Központjának megépítéséhez, hogy anyagi károkat okoztak vele az önkormányzatnak.

Polt Péter legfőbb ügyész úgy nyilatkozott levélben, hogy bár Szabó Tímea feljelentését elutasították, az Audi-gyár bővítésének ügyében még nyomoz a rendőrség.

A Telex legfrissebb híreit ide kattintva láthatja.

Már egy éve van Telex! 🎉

Ez azt is jelenti, hogy sok támogatónk regisztrációja lejárt. Ha e-mail-címed megadásával kéred, megnézzük, hogy tartozik-e regisztráció az e-mail-címedhez, és ha igen, milyen támogatási adatokkal.

A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!
A Telex csak tőled függ. Legyél a rendszeres támogatónk!
Támogatom!