Tíz év után fogta el a rendőrség egy Borsod megyei idős nő feltételezett gyilkosát

2020. november 5. – 09:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Tíz év után rendőrkézen a brutális emberölés gyanúsítottja – írja közleményében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség arról a 33 éves férfiról, aki ellen eljárást folytat az illetékes rendőrség egy 2011. januári emberölés miatt.

A gyanú szerint a férfi akkor az éjszakai órákban benyomta az ablakot és bement egy borsodi kistelepülésen lévő családi házba, mert azt gondolta, hogy az ott lakó idős nő jelentős mennyiségű készpénzt tart otthon. Mielőtt bement, kifigyelte a nőt, és azt várta, hogy lefeküdjön.

A házba beérve a hűtőládában kezdett kutakodni, ám közben elejtett egy fagyos húst, mire az asszony felébredt, és elindult a hang irányába. Amikor odaért, a gyanú szerint a férfi állba vágta, ettől a nő a padlóra esett. Ezután a férfi tovább bántalmazta, majd hogy elnémítsa, befogta a száját és a nyakát hátrafeszítette. A bántalmazás következtében az idős nő a helyszínen meghalt. A férfi ezután átkutatta a lakást, és az ott talált 400 ezer forintot, illetve 3-4 üveg bort elvitte magával, majd később elégette a nő véres ruháit. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség indítványozta az őrizetben lévő férfi letartóztatását.

> > > > > A Telex legfrissebb híreit itt találja > > > > >

A téma érzékenysége miatt ebben a cikkben nem jelenítünk meg reklámokat.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!