DK: Hegedüs Zsuzsa kozmetikai cikkeket is vett közpénzből

2020. november 3. – 14:19

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Nemcsak pezsgőkre vagy vörösborokra költött közpénzt Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója, Hegedüs Zsuzsa, hanem kozmetikai termékekre, két esetben pedig rózsacsokrokra is – tudatta kedden kiküldött sajtónyilatkozatában a Demokratikus Koalíció.

A párt 2017-ben indított pert azért, hogy kiderüljön, Hegedüs Zsuzsa hátrányos helyzetűekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízott mire költi a havi nettó 920 ezer forintos tiszteletdíján felül neki juttatott havi átlag 136 ezer forintos reprezentációs összeget. Az ügy a Kúriáig jutott, amely október elején döntött úgy, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodának ki kell adnia az információkat.

Fotó: DK
Fotó: DK

Hegedüs Zsuzsa az italokra azt mondta, polgármesterek ajándékait viszonozta azokkal, erre fel a DK sajtóközleményt adott ki arról, hogy Hegedüs kozmetikumokat, hidratálókrémeket is vásárolt közpénzből. Ez alapján, írják, Clinique, Clarins és Biotherm termékeket vett 31 500, 21 600 forintért, illetve 21 300 forintért, kétszer pedig rózsacsokorra is költött, ezek darabja 16 500 forint volt.

A Demokratikus Koalíció felháborítanak tartja a történteket, ezért hűtlen kezelés gyanúja miatt feljelentést tesznek. Kerestük Hegedüs Zsuzsát, amint választ kaptunk kérdéseinkre, frissítjük cikkünket.

Fotó: DK
Fotó: DK

> > > > > A Telex legfrissebb híreit itt érheti el < < < < <

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!