Parkoló autóban vágta el nagyapja torkát egy 28 éves férfi, vádat emeltek ellene

2020. október 26. – 11:37

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Saját nagyapja torkát vágta el egy 28 éves férfi még tavaly februárban, egy parkoló autóban Budapesten. A 28 éves férfi és nagyapja között korábban azért alakult ki feszültség, mert az unoka úgy gondolta: nagyapja közeledni próbált az ő élettársához. A férfi ellen most emeltek vádat emberölés miatt – tájékoztatta a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-t.

A konfliktus után a két férfi kapcsolata rendeződni látszott 2019 januárjára, ekkor már ismét rendszeresen találkoztak egymással. Egy hónappal később, február 16-án kora este az idős férfi autójában ültek a Budapest XIV. kerületében, a Nagy Lajos király útján, egy áruház parkolójában. A papírok szerint az unoka ekkor minden különösebb előzmény nélkül egy éles eszközzel elmetszette nagyapja torkát, aki a helyszínen meghalt. A 28 éves férfi ekkor elmenekült, hajtóvadászat után Esztergomban fogták el a rendőrök.

A főügyész tájékoztatása szerint a 28 éves férfi a bűncselekmény idején tudatzavarban szenvedett, ami kihathat a büntetésének mértékére is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!