Ellopták a fogyatékossággal élők kávézójának maciját, Brúnót

2020. október 24. – 10:06

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Kárász Róbert, az ATV műsorvezetője osztotta meg a Facebookon hogy csütörtök este ellopták a Premier Kultcafé teraszáról Brúnót, a nagyméretű plüssmedvét. A mackót a kávézó teraszán tartották, így nem csak a dolgozók kedves kabalamacija volt, de a vendégek is szívesen fényképezkedtek vele. A több, mint 13 ezer megosztást kapott poszt alatt már azt is megfejtették a kommentelők, hogy a macival három fiatal lány szaladt el, akiket később láttak Brúnóval a környéken.

A műsorvezető felháborodott követői azóta több tucat macit ajánlottak fel a kávézónak, amik ha Brúnót nem is pótolhatják, még jól jöhetnek a következő jótékonysági maciaukcióra, aminek során hírességek plüssmackók felajánlásával támogatják, hogy munkhahelyeket hozzanak létre a fogyatékossággal élőknek. Persze az igazi happy end az lenne, ha az elkövetők visszavinnék a medvét, és csinálnának egy nagy, közös csoportképet.

A Premier Kultcafé egy olyan kávézó, pékség, és egyben mozi, ahol fogyatékossággal élőket is foglalkoztatnak, dolgozik itt Down-szindrómás, mozgáskorlátozott, értelmi sérült és hallássérült is.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!