Robbanás történt egy kispesti autószerelő műhelyben

2020. október 18. – 12:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Robbanás történt egy kétszáz négyzetméteres autószerelő műhelyben és garázsban, a XIX. kerületben, az Üllői út és a Vécsey utca sarkán – írja a Katasztrófavédelem honlapján.

>>> A Telex legfrissebb cikkeit itt olvashatja <<<

A detonációt elsődleges információk szerint egy gázüzemű autó tartályának felhasadása okozta. A fővárosi hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett négy vízsugárral oltották a lángokat. Az oltás sikerült, de a tűzoltók még dolgoznak a helyszínen, délután 3-kor már 93A és a 136E autóbuszok is újra jártak. Egy ember megsérült a balesetben, a 37 éves férfi horzsolásokat és enyhe, kis kiterjedésű égési sérülést szenvedett, valamint a bokáját fájlalta. Ellátták a sebét, majd a baleseti sebészet ügyeletére szállították.

A Telex egy olvasója videót is küldött a helyszínről, amelyen hallatszik a robbanás, és látszik, ahogyan a lángok kicsapnak az épületből.

Egy másik, a közelben lakó olvasónk azt írta, a környékbeli lakóházak ablakai is betörtek, de a kiürített házakba 12:55-kor már visszaengedték a lakókat. A műhely maradványairól képet is küldött:

A felrobbant műhely maradványai. Forrás: Olvasó
A felrobbant műhely maradványai. Forrás: Olvasó
Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!