Szobrot avattak Demján Sándor emlékére

2020. október 15. – 13:39

frissítve

Szobrot avattak Demján Sándor emlékére
Fotó: Masterplast Nyrt.

Másolás

Vágólapra másolva

Kattintson ide a legfrissebb hírekért!

Parkot neveztek el és szobrot avattak csütörtökön a két éve meghalt nagyvállalkozó, Demján Sándor emlékére a Fejér megyei Sárszentmihályon. Azért itt, mert ehhez a településhez kötődik első önálló vezetői tevékenysége, a Gorsium ÁFÉSZ elnökeként – írja közleményében a Masterplast, akik úgy fogalmaznak, így tisztelegnek „az egykori ”Főnök„ életműve előtt.”

Fotó: Masterplast Nyrt.
Fotó: Masterplast Nyrt.

A szoboravatás ötlete a Masterplast Nyrt. elnökéé, Tibor Dávidé, aki azt mondta, számára Demján testesíti meg a nagybetűs vállalkozót, aki „bármilyen körülmények között és bármely korban virágzást képes elindítani mindazon területen, ahol felfokozott, magas szintű cselekvőképességgel alkot. Életútja méltó Széchenyi István, személyes példaképe örökségéhez.”

Azt is mondta, hogy reményei szerint céguk méltó utódja a Gorsium ÁFÉSZ-nak. „Ezért határoztuk el, hogy az első igazán nagy Demján-alkotás helyszínén szoborral tisztelgünk emléke, munkássága előtt. Remélem, hogy az ő szellemisége sok mai vállalkozót ösztönöz majd korszakalkotó gondolatokra és azok eltökélt megvalósítására.”

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!