Novák Előd: A homoszexuálisok szaporodása a propaganda következménye

2020. október 13. – 15:52

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Az „óvodai LMBTQ-propaganda” betiltását kezdeményezi az önkormányzatoknál a Mi Hazánk Mozgalom – jelentette be a párt alelnöke. Novák Előd – a mesekönyveket ledaráló és széttépő képviselő, Duró Dóra férje – közlése szerint a javaslatot minden olyan önkormányzatnál benyújtják, amelyben van képviselete a Mi Hazánk Mozgalom pártnak – írja az MTI. A párt weboldalán szereplő összefoglaló szerint ez 23 települést jelent az országban.

Utalt arra, hogy a „homoszexuális propagandát” tartalmazó Meseország mindenkié című mesekönyv előszavában is szerepel: óvodai és iskolai foglalkozástervek is készültek a mesékhez. Ugyanakkor – folytatta – már vannak olyan óvodák Magyarországon, ahol az óvodapedagógusok külső nyomásra kiadványokkal és foglalkoztatófüzet segítségével „népszerűsítik a homoszexualitást”.

Novák Előd azt is elmondta, hogy szerinte a „homoszexuálisok szaporodása” a propaganda következménye, és a propagandának véget vetve legalább a „divat-homoszexuálisok száma” csökkenthető volna.

A tudomány jelen állása szerint egyébként a nemi irányultság biológiailag meghatározott, nem választás kérdése, vagyis nem is lehet rá- vagy lenevelni róla embereket.

A botrányt kirobbantó mesekönyv szerkesztőjével és két mese szerzőjével beszélgettünk ebben a videóban:

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!