Nem a közmédián fog múlni, hogy megmarad-e a Fidesz kétharmada

2020. október 11. – 08:45

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

A Fidesz parlamenti kétharmados többsége múlhat a vasárnapi, borsodi időközi választáson. Nem a közmédián fog múlni a fideszes jelölt győzelme, az biztos.

Időközi parlamenti képviselő-választást tartanak vasárnap Borsod megyében. A választást Koncz Ferencnek, a választókerület fideszes országgyűlési képviselőjének halála miatt kellett kiírni. A választás tétje nagy, ezen múlik a kormánykoalíció kétharmados parlamenti többsége.

A Fidesz-KDNP az elhunyt képviselő lányát, Koncz Zsófiát indítja, az ellenzéki összefogás pedig a jobbikos Bíró Lászlót. Rajtuk kívül Sóváriné Bukta Erika a Demokrata Párt jelöltjeként, Tóth Ádám és Váradi Gábor pedig függetlenként indul.

A józan ész és a törvények is azt diktálnák, hogy egy választás előtt (legyen az bármilyen) az adószázmilliárdokból működő közmédia részrehajlás nélkül, pártatlanul tájékoztassa a közt a történésekről. Mindeközben a valóságban:

Lássuk az MTI híreit!

Az elmúlt 2 hétben a szerencsi időközi választáson induló 5 jelöltből 4 vagy nem vett részt semmiféle eseményen, vagy azokról nem számolt be az Magyar Távirati Iroda. Egy jelöltnek azonban 14 programjáról összesen 43 hírben/képpel számolt be az MTI, íme röviden:

2020. szeptember 28.

Nagy István agrárminiszter Koncz Zsófia társaságában tett látogatást több mezőgazdasági termelőnél.

2020. szeptember 29.

Bölcsődét avatott Alsódobszán Novák Katalin, a Fidesz alelnöke, méltatva a jelen lévő Koncz Zsófia munkásságát.

2020. szeptember 29.

A Hernádnémetiben épülő bölcsőde alapkőletételén vett részt a Fidesz alelnöke, Novák Katalin, aki méltatta a jelen lévő Koncz Zsófia munkásságát.

2020. szeptember 29.

Az Esély Otthon program támogatásával elkészült lakás átadóünnepségén vett részt Hernádnémetiben a Fidesz alelnöke, Novák Katalin, méltatva a jelen lévő Koncz Zsófia munkásságát.

2020. szeptember 30.

Közel 550 millió forint értékű fejlesztés eredményeképpen létrejött digitális közösségi alkotóműhelyt adott át át Szerencsen Koncz Zsófia.

2020. október 2.

Az elhunyt Koncz Ferenc fideszes országgyűlési képviselő tiszteletére mondott beszédet Koncz Zsófia Tokajban, a megemlékezésen vett részt Gulyás Gergely és Kocsis Máté.

2020. október 2.

Adományokból vásárolt iskolabuszt adott át Tokajban Koncz Zsófia többek között Hajnal Gabriella, a Klebelsberg Központ elnöke és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter társaságában.

2020. október 2.

Koncz Ferenc fideszes képviselő emlékére rendezett jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen vett részt Koncz Zsófia Tokajban.

2020. október 4.

A Kesznyéteni a 184 millió forintból felújított református templom átadásán részt vett Koncz Zsófia, Soltész Miklós államtitkár társaságában.

2020. október 5.

Családokat keresett fel Varga Judit igazságügyi miniszter Szerencsen, Koncz Zsófia kísérte el.

2020. október 5.

A megváltozott munkaképességűek foglalkoztatásának támogatására jövőre 45,6 milliárd forintot fordít az állam, mondta Fülöp Attila, az EMMI államtitkára Ongán, Koncz Zsófia társaságában.

2020. október 5.

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter és Koncz Zsófia bejelentették, hogy 35 milliárd forintért jövőre 4 sávossá bővítik a 37-es főút egy szakaszát.

2020. október 8.

Folytatódik a digitális infrastruktúra kiépítése Szerencsen, közölte Koncz Zsófia és Solymár Károly Balázs államtitkár.

2020. október 8.

Solymár Károly Balázs államtitkár a felajánlásokból a tankerületnek jutó 32 laptopból adott át egyet Koncz Zsófia társaságában.

Na, és fotók készültek?

Nagyjából ugyanezekről az eseményekről az MTI Fotóbank szolgáltatásában 35 fotó található, a többiekről viszont semmi. Több jelöltről egyáltalán nincs fotó, és például Váradi Gáborról, a miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetőjéről, aki független jelöltként indul, az utolsó kép 6 évvel ezelőtti.


Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!