Nyugdíjas rendőrt vádolnak pedofíliával

2020. október 7. – 08:08

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

Ötrendbeli kiskorú veszélyeztetése és kétrendbeli tizenkettedik életévét be nem töltött személlyel szexuális cselekmény végzésével elkövetett szexuális erőszak miatt emeltek vádat egy hetvenéves kötegyáni férfi ellen, az ügy hétfőn lépett bírósági szakba. Több lap információi szerint évekig dolgozott rendőrként a Békés megyei településen az idős férfi, aki a vád szerint 2019-ben fajtalankodott egy akkor nyolcéves kisfiúval, akit több társával, köztük testvérével együtt becsalhatott az udvarára. A beol.hu korábbi cikke szerint az idős férfi pénzt ígért, ha a gyerekek az udvarban összegyűjtik a szemetet, de segített nekik biciklit javítani, emellett pedig cigivel és alkohollal is kínálta a 10 év alatti gyerekeket.

A Magyar Nemzet azt írja, hogy a férfi ellen a gyermek anyja tett feljelentést még 2019 augusztusában. A nő maga ment el a férfi házához, miután gyanús lett neki, hogy kisfia egy ideje nem ér haza időben a viharsarki település játszóteréről. A nőnek a többi gyerek mondta el, hogy napok óta a szomszédban élő idős férfi udvarán játszik a fia. Ekkor ment be a házba, ahonnan elhozta saját gyerekeit és másokat is, közülük állítótlag többek meztelenre vetkőztek a házban, a férfi pedig kielégítette magát a gyerekek előtt, fogdosva a kicsik nemi szervét. A gyerekek azt is mondták, hogy páruknak ezért is ígért pénzt, kétezer forintot. A gyerekek szerint nem akarta őket hazaengedni, ezért késtek. Később a rendőrség által kirendelt pszichológusok és pszichiáterek megállapították, igaz, amit a kisfiú és a többi gyerek állít,

Az érintett szülők ezután tettek feljelentést. B.M. azzal védekezett, hogy ittas volt, és véletlenül, játszás közben került le a gyerekről a nadrág, a bűncselekmények elkövetését tagadta. Az ügyben novemberben várható első fokú ítélet, addig a férfi letartóztatásban marad.

Kedvenceink
Partnereinktől
Kövess minket Facebookon is!