Novemberig lehet hétvégénként utazni a Dunakanyar-napijeggyel

2020. szeptember 27. – 14:13

frissítve

Másolás

Vágólapra másolva

November elsejéig még megvásárolható a Dunakanyar-napijegy, amivel korlátlanul utazhat a Dunakanyar-körjáraton, a MÁV-START, a MÁV-HÉV, a Volánbusz és a MAHART helyi járatain a szeptember 30. és november 1. közötti hétvégéken és október 23-án – írja a MÁV Zrt. közleménye alapján az MTI.

Az augusztus elejei bevezetése óta nagyjából kétezer, a Pilis, a Duna és a Börzsöny bármelyik népszerű kirándulóhelyének felkereséséhez felhasználható Dunakanyar-napijegyet vettek az utazók. Az eladott jegyek ötödével 26 év alattiak utaztak. A teljes árú jegy 1999 forint, a 26 év alattiak azonban kedvezményesen, 1499 forintért vehetik meg.

A napijegyet a MÁV-START pénztáraiban és a MÁV applikáción keresztül lehet megváltani. A jegyek a Budapest-Esztergom, a Budapest–Vác–Szob és a Vác–Diósjenő–Balassagyarmat vasútvonalakon, a Volánbusz 300-399 és 800-898 csoportba eső viszonylatain, a MÁV-HÉV H5-ös vonalán, a Békásmegyer és Szentendre közötti szakaszon, valamint a Mahart PassNave menetrend szerinti dunakanyari körjáratán érvényesek.

Kedvenceink
Kövess minket Facebookon is!