Tóth Gabinak azt mondták a TV2 műsorában, hogy elengedhetné már a bántott lány karaktert

2024. október 27. – 19:08

Másolás

Vágólapra másolva

Tóth Gabi és Papp Máté Bence is fellépett a TV2 Dancing with the Stars műsorában szombat este, és egy rumbával mesélték el kapcsolatuk viharos időszakát. A zsűri egyik tagja, Juronics Tamás azt mondta a produkció után az énekesnőnek, hogy szerinte Tóth Gabi már elengedhetné ezt a bántott lány karaktert. „Az ország legismertebb énekesnője vagy, nagyon sokan rajonganak érted, hagyjuk már ezt a történetet” – mondta Juronics.

A páros erre az adásban úgy reagált, hogy a turbulens elmúlt évüket szerették volna bemutatni a táncban, egyúttal el is temették ezt az időszakot (a témában korábbi gyorstalpalónkat ajánljuk). A következő fordulóra pedig egy vidám tánccal készülnek.

A páros az adást követően Instagram-történetben jelentkezett be, ahol Papp például azt mondta, hogy részben egyetért a zsűri véleményével, részben nem. Szerinte a produkciójukkal szép lezárást szerettek volna egy időszaknak. „A rumba egy szerelmes tánc, hát miről táncoltunk volna?” – mondta Papp.

Tóth Gabi a videóban azt mondta, hogy a zsűri értékelése már-már személyeskedésbe ment át.

Az énekesnő később külön bejegyzésben reagált a történtekre. „Mi ezzel szerettük volna lezárni és magunk mögött hagyni mindent, ami a múlt! Ez volt a célunk! (…) Köszönjük mindenkinek, akinek tetszett és azoknak is, akiknek nem!
Kikapcsolom a kommenteket , mert nincs szükségünk a kritikának vélt szenzációhajhász szalagcímekből fakadó negatívumokra , bulvárhajhászatra… csak legyen a tánc és a tiszta érzelmeink” – írta bejegyzésében Tóth Gabi.

Tóth Gabi korábban is többször beszélt az ellene zajló „karaktergyilkolászásról” is, ami szerinte az Eucharisztikus Kongresszus idején kezdődött, mert sokan akkor vették észre a – szerinte már sokkal korábban induló – keresztény megnyilvánulásait, és azt hitték, hogy biztos nagyon sok pénzt kapott azért, hogy beállt egy politikai oldal mellé.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!