Egy 13 éves lány zaklatásával is vádolják Sean Diddy Combst

2024. október 21. – 16:31

Másolás

Vágólapra másolva

Vasárnap hat újabb áldozat nyújtott be keresetet egy New York-i ügyészségen Sean „Diddy” Combs ellen, akit jelenleg több mint százan vádolnak szexuális zaklatással. Egy 37 éves nő most azzal vádolja Diddyt, hogy 13 éves korában az előadó zaklatta őt. A nő állítása szerint más hírességek is részt vehettek a szexuális bűncselekmények elkövetésébe – írja a Deadline.

A nő azt állítja, hogy 2000. szeptember 7-én, az MTV Video Music Awards (VMA) buliján lepihent egy üres szobában, mert egy ital után kábultnak és szédültnek érezte magát. A 19 oldalas kereset szerint Diddy két másik híresség társaságában érkezett a szobába, majd megragadta a 13 éves lányt, és azt mondta:

„Készen állsz a bulira!”

Az egyik híresség levetkőztette és megerőszakolta a lányt, amit Diddy és a másik sztár végignézett. Ezután Diddy molesztálta a lányt, miközben a másik kettő bámulta őket. Combs orálisan is meg akarta erőszakolni a 13 évest, de a lány nyakon ütötte, így az abbahagyta a bántalmazást. Miután az állítólagos erőszak befejeződött, a lány kijutott a „nagy fehér házból”, ahol a drogos bulit tartották. Felhívta az apját, aki eljött érte, és hazavitte. A szobában tartózkodó hírességekről azonban nem derült ki információ.

A nőt az a Tony Buzbee képviseli, aki korábban már hat keresetet benyújtott Diddy ellen. A houstoni ügyvéd szerint a nő az eset után mély depresszióba esett, ami azóta is kihat az életére.

Ez a második ügy, amelyben Diddyt kiskorú zaklatásával vádolják. Legutóbb egy 16 éves észak-kaliforniai férfi állította azt, hogy a rapper-producer 1998-ban molesztálta az egyik, úgynevezett fehér partiján.

Diddy korábban nem vallotta magát bűnösnek a freak offként elhíresült bulijaival összefüggésben ellene felhozott, emberkereskedelemre vonatkozó vádakra. A szórakoztatóipari mogul történetével ebben a cikkben foglalkoztunk részletesen, nemrég pedig az is kiderült, hogy Tupac Shakur családja sztárügyvédet fogadott, hogy kiderüljön, volt-e köze Sean Diddy Combsnak a rapper halálához.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!