Tupac Shakur családja sztárügyvédet fogadott, hogy kiderüljön, volt-e köze Sean Diddy Combsnak a rapper halálához

2024. október 7. – 14:26

Másolás

Vágólapra másolva

Tupac Shakur családja egy egész magánnyomozó csapatot bérelt fel, hogy kivizsgálják, Sean „Diddy” Combs érintett lehet-e a rapper halálának ügyében. Ennek a lehetősége azután merült fel, hogy különböző források összefüggésbe hozták Diddyt a tragikus incidenssel. A család célja, hogy feltárják az igazságot és tisztázzák, milyen szerepe lehetett Diddynek.

Egy magas rangú New York-i ügyvéd, Alex Spiro megerősítette a Court TV-nek, hogy Tupac Shakur családja őt bízta meg a rapper 1996-os meggyilkolásának és Combs esetleges érintettségének kivizsgálásával. Spiro, aki olyan prominens ügyfeleket képviselt már, mint Alec Baldwin, az után a feltételezés után nyomoz, amely szerint Combsnak köze lehetett a hip-hop történetének leghírhedtebb és máig megoldatlan gyilkosságához.

Shakur 25 éves volt, amikor 1996 szeptemberében Las Vegasban egy autóban ülve lelőtték. A rapper a lövöldözés után hat nappal, 1996. szeptember 13-án belehalt sérüléseibe. Az egykori bandatagot, Duane „Keefe D” Davist 2023 szeptemberében letartóztatták, és gyilkossággal vádolták meg, az erről szóló tárgyalás 2025 márciusában kezdődik. Davis korábban azt állította, hogy Combs egymillió dollárt ajánlott fel neki Shakur meggyilkolásáért.

2008-ban Diddy határozottan tagadta, hogy bármilyen szerepe lett volna Tupac megtámadásában. „Ez a történet hazugság” – nyilatkozta a hip-hop mogul, miután a Los Angeles Times egy jelentésében azt állította, hogy Diddy társai felelősek voltak az incidensért. „Ez nemcsak nevetséges, hanem teljes mértékben hamis is. Sem én, sem a néhai rapper, Notorious B.I.G. nem tudtunk semmilyen támadásról, sem előtte, sem közben, sem utána. Megdöbbent, hogy a Los Angeles Times ennyire felelőtlenül közölt egy ilyen alaptalan és hamis történetet” – tette hozzá Sean „Diddy” Combs, akiről már régóta az pletykálják, hogy köze lehetett Tupac halálához.

Diddy a közeljövőben minden bizonnyal több ügyben is bíróság elé fog állni, többen szexuális zaklatással, nemi erőszakkal és emberkereskedelemmel vádolják, az ellene felhozott vádakkal ebben a cikkünkben foglalkoztunk részletesen.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!