Újabb áldozatok vádolták meg Diddyt szexuális zaklatással, egyiküket 16 évesen molesztálhatta

2024. október 14. – 21:38

Másolás

Vágólapra másolva

Hétfőn újabb hat állítólagos áldozat nyújtott be keresetet egy New York-i ügyészségen Sean Diddy Combs ellen, akit jelenleg már bőven több mint százan vádolnak szexuális zaklatással. A most benyújtott keresetek között két nő és négy férfi vádolja Diddyt szexuális bűncselekményekkel, egyiküket még akkor zaklathattaa rapper-producer, amikor 16 éves volt – írja a Sky News.

Az észak-karolinai férfit állítása szerint még 1998-ban molesztálta Diddy az egyik, úgynevezett fehér partiján – ahol mindenkinek fehér ruhában kellett lennie –, amikor arról beszélgettek, hogy hogyan lehet valakiből sztárzenész. „Nem akarsz betörni az iparba?” – kérdezte állítólag a molesztálás közben Diddy.

A másik öt benyújtott keresetben nemi erőszakról és bedrogozásról is szó van. Diddy ügyvédje ezekre még nem reagált, de korábban azt mondta, az ügyfele nem is akar minden alaptalan vádaskodásra reagálni ebben a médiacirkuszban. Azt ugyanakkor hozzátette, hogy a védence kategorikusan tagadja szexuális zaklatásról szóló vádakat, és várja, hogy az igazát a bíróságon is bebizonyíthassa.

Diddy korábban nem vallotta magát bűnösnek a freak offként elhíresült bulijaival összefüggésben ellene felhozott, emberkereskedelemre vonatkozó vádakra. A szórakoztatóipari mogul történetével ebben a cikkben foglalkoztunk részletesen, nemrég pedig az is kiderült, hogy Tupac Shakur családja sztárügyvédet fogadott, hogy kiderüljön, volt-e köze Sean Diddy Combsnak a rapper halálához.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!