Többféle szert találtak az erkélyről lezuhant Liam Payne testében

2024. október 21. – 19:59

Többféle szert találtak az erkélyről lezuhant Liam Payne testében
Megemlékezés Liam Payne-ről – Fotó: Julio Cesar AGUILAR / AFP

Másolás

Vágólapra másolva

Szó szerint tragikus hirtelenséggel halt meg a One Direction egykori fiúcsapat egyik tagja, Liam Payne a múlt héten, és a törvényszéki orvosszakértői vizsgálatok első részeredményei rámutatnak arra, miért. Az ABC News cikke szerint ugyanis többféle kábítószert találtak az énekes vérében:

a pink kokainnak nevezett, metamfetaminból, ketaminból, MDMA-ból és más anyagokból kevert drogmixet, valamint kokaint, benzodiazepint és cracket is.

Egy házilag összetákolt alumíniumpipát is találtak a szobában a helyszínelők Buenos Airesben. Payne az argentin fővárosban lévő hotel harmadik emeleti szobájából esett ki, ez okozta halálát. A zenész holtteste egyelőre Argentínában is marad, amíg a boncolás be nem fejeződik – mondták el az ABC forrásai.

Payne halála előtt a szálloda alkalmazottai a hatóságokat hívták sürgősen azért, mert valaki ittasan és drogok hatása alatt furcsán viselkedett. Az egyik dolgozó azt mondta a segélyhíváskor, félnek, hogy baja esik a balkonos szoba vendégének. Azonban mire hét perccel később kiértek a hatóságok, Payne már lezuhant a szálló belső udvarába, és a helyszínen halottnak nyilvánították.

A boncolás alapján az esés közben 25 helyen szenvedett sérülést, csak a fejét ért ütés akkora volt, hogy belehalhatott, de belső vérzése is keletkezett. Korábban közölte a Buenos Aires-i biztonsági minisztérium, hogy többféle anyagot és törött tárgyakat is találtak a hotelszobában. Gyanús, hogy egy szállodai alkalmazott látta el drogokkal Payne-t, őt már meghallgatták a rendőrök, de még nem vették őrizetbe, nem emeltek ellene vádat.


Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!