Gael García Bernalra a Sztárboxnál sokkal durvább meccs vár

2024. október 6. – 14:07

Másolás

Vágólapra másolva

Az After hetente jelentkező streamingajánlójában mindig a legfrissebben felkerült, vagy hamarosan felkerülő filmekről és sorozatokról írunk, amelyek elérhetőek Magyarországról is.

A Vox Machina legendája (The Legends of Vox Machina, 3. évad, Amazon Prime)

Egészen hihetetlen sikertörténet a Vox Machináé, ami eredetileg egy websorozatként indult, ahol profi szinkronszínészek játszottak együtt Dungeons & Dragons asztali szerepjátékot.

A készítők 2019-ben Kickstarteren próbáltak összeszedni 750 ezer dollárt, hogy egy darab 22 perces animációt készíthessenek a saját játékuk történetéből, de végül annyi pénz gyűlt össze, amiből kijött egy komplett évad. Ráadásul mind az animáció, mind a sorozat játékos, kevésbé komoly hangulata kifejezetten üdítő a sok komor fantasy mellett, így nem véletlen, hogy a Vox Machina sikere már bőven túljutott a szerepjátékos közösség határain. A harmadik évad első három része már fel is került a Prime-ra.

Borzalmak városa (Salem's Lot, Max)

Stephen King azonos című, 1975-ös horrorregényének első filmadaptációja már elérhető a Max kínálatában. A Max saját gyártású filmjének középpontjában King egyik fiktív városa, Jerusalem's Lot áll, ahova hosszú idő után tér vissza az író, Ben Mears, hogy egy helyi kísértetházról írjon.

A ház és tulajdonosa viszont természetesen nem várt titkokat és veszélyeket rejt, amelyeket Mearsnek és barátainak kell megfejteni és elhárítani.

Klicsko: Harcok ringen innen és túl (Klitschko: More Than a Fight, SkyShowtime)

Dokumentumfilm Vitalij és Volodimir Klicsko bokszvilágbajnokokról. Kevin Macdonald Oscar-díjas dokumentumfilm-rendező alkotásában párhuzamba állítja Vitalij bokszkarrierjét és Kijev polgármestereként végzett munkáját. A bokszoló Kijev leghosszabb ideje regnáló vezetője, az orosz agresszióval szemben is kitart, de élesen bírálja Volodomir Zelenszkij ukrán miniszterelnököt is.

A franchise (The Franchise, Max, október 7.)

A franchise című háromrészes minisorozat egy filmstúdió mindennapjait követi, melynek stábja egy szuperhősfilmen dolgozik.

A nagyköltségvetésű képregényadaptációkat kifigurázó sorozattól szatirikus humorú jelenetekre lehet számítani, de az első kritikák alapján a sorozat sajnos hamar kifullad.

La Máquina: Boksz életre-halálra (La Máquina, Disney+, október 9.)

Esteban „La Máquina” Osuna, a bokszszupersztár egy megalázó vereség után készül a nagy visszatérésre. Egy rejtélyes szervezet azonban közbeszól és halálosan megfenyegeti Osunát és menedzserét, akin keresztül arra akarják rávenni, hogy veszítse el a mérkőzést. A sorozat két főszerepét a Mozart a Dzsungelben című sorozatért Golden Globe-díjat nyert Gael García Bernal és a Star Wars-univerzumban Cassian Andort alakító Diego Luna játssza.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!