Will Smith akkorát fingott a Men in Black forgatásán, hogy a munka órákra leállt

2024. október 3. – 15:48

Másolás

Vágólapra másolva

A Men in Black rendezője, Barry Sonenfeld egy podcastben árult el kulisszatitkokat a film forgatásáról, ekkor mesélt arról, hogy milyen bonyodalmakat okozott Will Smith fingja. A rendező egy autós jelenet forgatásáról mesélt el egy anekdotát, ahol Will Smitht és Tommy Lee Jonest, a film két főszereplőjét hermetikusan be kellett zárni egy kellékautóba.

„Forgatni készültünk, Willel és Tommyval” – mesélte Sonnenfeld. „Be kellett ültetni őket ebbe az autószerkezetbe, ami a filmben hiperautóvá alakult át, és amiben aztán fejjel lefelé átmentek egy alagúton. Ehhez egy létrát használtunk kerekeken, mint amilyet a kifutópályán szoktak, amikor felszállunk egy repülőre. Felvittük és betettük őket ebbe a dologba, fejjel lefelé fordultak, és máris indult a forgatás. Will ekkor azt mondta:

– „Jézusom, bocsánat, nagyon sajnálom Tommy. Hozzátok a létrát!”

Mire Tommy azt, hogy

– „Semmi baj Will, semmi baj.”

Ahogy Sonnenfeld fogalmaz, az történt, hogy „Will Smith egy fingós ember. Márpedig az ember nem akar egy kicsi, zárt légtérben maradni egy Will Smith-finggal. Még csak mellé sem akar ülni a forgatáson.” A hatás pedig tényleg nem maradt el, az autós fing olyan erősre sikerült, hogy órákra leállt a forgatás, a területet pedig kiürítették.

„Körülbelül három órára kiürítettük a színpadot. Hihetetlen, de így történt. Will egy kedves srác, csak fingik. Van, aki igen, van, aki nem” – összegezte a történetet Sonnenfeld.

Smith egyébként az utóbbi időben leginkább arról az esetről híres, amikor két éve az Oscar-gálán pofon vágta Chris Rockot, amiért az a feleségével viccelődött. A színészt az eset miatt tíz évre kitiltották a gáláról, Jada Pinkett Smith viszont később azt nyilatkozta, a pofon megmentette a házasságukat.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!