Jada Pinkett Smith szerint megmentette a házasságát Will Smith Oscar-pofonja

2023. december 11. – 09:48

Másolás

Vágólapra másolva

„Azután, hogy éveken át próbáltam kitalálni, hogy elhagyjam-e Willt, az a pofon azt mutatta meg nekem, hogy sosem fogom elhagyni őt” – mondta a Daily Mailnek Jada Pinkett Smith arról a pofonról, amit Will Smith még a 2022-es márciusi Oscar-gálán kevert le Chris Rock műsorvezetőnek. „Ki tudja, hol tartanak a kapcsolatunk, ha ez nem történt volna meg” – mondta Smith felesége a lapnak.

Új, memoárkönyve, a Worthy megjelenése kapcsán beszélt arról, hogy Will Smith és ő valójában már hat éve külön éltek, de keményen dolgoztak a kapcsolatuk megmentésén, amikor a pofon elcsattant. „Rengeteg pozitív dolog történt azután” – mondta Pinkett Smith, aki „szent pofonnak” nevezte a botrányos ütést.

Már majdnem két éve, hogy kitört a botrányos esemény azután, hogy Chris Rock azzal poénkodott, hogy az Oscar-gálára szinte kopaszon érkező Jade Pinkett Smith szerepelhetne a G.I. Jane 2-ben. Csakhogy Will Smith felesége nem önszántából volt kopasz, hanem egy betegség miatt, így aztán a színész szívére vette a viccet, felment a színpadra, lekevert egy pofont Rocknak, majd a helyére visszaülve még oda is ordított, hogy „ne vedd a kibaszott szádra a feleségem nevét!”.

Smith aztán megkapta a legjobb színésznek járó díjat, és könnyes beszédében azt mondta: tudja, hogy ebben a bizniszben el kell viselni azt, hogy miket mondanak az emberről, és hogy ő védelmezi a családját. Elnézést kért az akadémiától, és remélte, hogy hívják megint. Azóta kiderült, hogy nem fogják, mert tíz évre eltiltották attól, hogy megjelenjen az Amerikai Filmakadémia díjkiosztóján.

Kedvenceink
Csatlakozz a csoportunkhoz!